Resurfacing and line painting – Slough Power Station

Year: 2018
Client: Amco-Giffen
Cost: Circa £62,000

Gateway were awarded the works to extend the existing car park and associated works at Slough Power Station by approx. 80m2.

A new 85m Triple Point Palisade fence, Armco Barrier Turnstile Pedestrian Entry and security gate was installed, while the existing remained in place to maintain security.

Once the new fence line was established, floor and hand-held petrol saws were used to cut the existing surface to enable a 5T excavator fitted with a breaker to break out and remove the concrete.

The new fence comprising of 3m high, 2.75m panels was then installed and the existing security gates removed and re-used to form the new entrance to the power station.

The existing carpark was also extended approximately 80m2 and laid with HRS to match existing.

New white lines were applied, demarcating parking bays and official pedestrian walkways.

All works were completed within the estimated time with no disruption to power station staff or visitors.